Dergi niteliğinde hazırladığım bloğumda yemek tariflerinden restaurant yorumlarına, ev yapımı güzellik ürünlerinden kocakarı yöntemlerine ve çeşitli konular içeren kişisel yazılara kadar birçok konuyu bulabilirsiniz. Tüm tarifleri evimde uygulayıp fotoğrafını çektiğimi de belirteyim :o) Kayıt olmadan yorum yapmayı arzu ederseniz, yorum bölümündeki yorumlama biçimini "anonim" olarak seçebilirsiniz. İyi eğlenceler :o)
22 Temmuz 2014 Salı
SOSLU IZGARA PİRZOLA
Malzemeler (4 adet pirzola için):
4 kalem pirzola
2 yemek kaşığı sıvı yağ
10 sap maydanoz
Bir tutam tuz
Bir fiske karabiber
Yapılışı:
Maydanozları saplarından ayırıp yapraklarını ince ince kıyın.
Bir kapta sıvı yağ, maydanoz, tuz ve karabiberi karıştırın.
Pirzolaların üzerine bu sosu döküp elinizle sürekli karıştırarak, her taraflarının soslanmasını sağlayın.
İster önceden ısıtılmış kızgın tavada ve harlı ateşte, isterseniz de mangalda pişirebilirsiniz. Maydanozun verdiği tadı beğeneceksiniz.
Ayrıca bakınız: Tavada Pirzola Pişirmenin Püf Noktaları
Yanında kremalı patates sunabilirsiniz.
Afiyet olsun :o)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder