26 Temmuz 2014 Cumartesi

KAŞ GÜRLEŞTİREN BİTKİSEL DOĞAL YÖNTEM


Kuşkusuz ki kaşlar yüzün anlamını veren en önemli yerlerden biri. Kaşların durumu yüzün mimiğini, bakışın güzelliğini ve gözleri ortaya çıkartır.

Yüzümüzde kaş olmaması ya da çok seyrek olması, yüzde bir boşluk hissi ve eksiklik yaratır. Üstelik günümüzde kaşların ince değil, kalın ve düzgün olması daha güzel bulunuyor. Tabi ki şekli çok önemli ama, düzgün şekli verebilmek için gür kaşlara sahip olmak gerekiyor.

Aşağıda sunduğum doğal yöntemle, kaşlarınızın gürleşmesini ve sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlayabilirsiniz. Tabi ki her yöntemde olduğu gibi bu yöntemi de düzenli olarak uygulamak şart.

Yöntemimize gelince...



Malzemeler:

Hint yağı

Yapılışı:

Gördüğünüz gibi malzemeler listesinde sadece bir ürün var. Çünkü hint yağı kaşı gürleştirmek ve uzatmak için tek başına yeterli. Önemli olan güvendiğiniz bir aktardan ya da eczaneden satın almak. Ne yazık ki üzerinde hint yağı yazan bazı şişelerim içeriğinde hint yağı olmuyor...

Uygulama şekli ise şöyle: Yatmadan önce parmaklarınıza biraz hint yağı alıp 3 - 4 dakika süresince kaşlarınıza hafifçe masaj yaparak sürmek. Masaj yaparken kaşların çıkış yönünün tersine doğru uygulamayın. Sadece çıkış yönüne, diklemesine ve aşağı yapmanız yeterli.

Hint yağının en büyük özelliği, kaşların gürleşmesini ve uzamasını engelleyen mikroorganizmaları yok etmesi ve kaş köklerini beslemesi. Böylece kaşlarınız bir müddet sonra sağlık hallere dönebilirler.

Sadece gece yatarken sürmeniz çok daha faydalı. Ancak kaşlarınız istediğiniz hale gelene kadar sabah kalktığınızda ve akşam yatarken uygulayın. Kaşlarınız gürleşip uzadığında, hint yağını 2 günde bir sürebilirsiniz.

Ortalama bir insanın kaşları bu yöntemle yaklaşık 3 haftada gürleşir, ama gürleşme etkilerini 4. günden itibaren de görebilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

DOĞAL YÖNTEMLE UZUN VE GÜR KİRPİKLER
EV YAPIMI GÖZ KREMİ
GÖZ ALTI MORLUKLARINI GİDEREN BAKIM

Güzel günler dilerim :o)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder