Dergi niteliğinde hazırladığım bloğumda yemek tariflerinden restaurant yorumlarına, ev yapımı güzellik ürünlerinden kocakarı yöntemlerine ve çeşitli konular içeren kişisel yazılara kadar birçok konuyu bulabilirsiniz. Tüm tarifleri evimde uygulayıp fotoğrafını çektiğimi de belirteyim :o) Kayıt olmadan yorum yapmayı arzu ederseniz, yorum bölümündeki yorumlama biçimini "anonim" olarak seçebilirsiniz. İyi eğlenceler :o)
31 Mayıs 2014 Cumartesi
TARÇINLI SU ŞİFASI
Bugünden itibaren 3 gün boyunca tarçınlı su, limonlu su ve alkali suyun nasıl uygulandığını ve faydalarını açıklamaya çalışacağım.
İlk yazıma tarçınlı su ile başlıyorum. Öncelikle faydalarını sıralayayım:
* Vücuttaki bakterileri öldürür,
* Mide rahatsızlıklarının giderilmesinde yardımcı olur,
* Kişiyi rahatlatır, zihninin dinlenmesini sağlar,
* Kanserde zayıflayan vücudu güçlendirir,
* Bağırsaklarda kurt oluşumunu engeller,
* Bağışıklık sistemini güçlendirir,
* Migren ağrılarını azaltır ve oluşumunu engeller,
* Şekeri düşürür (Bu nedenle şekerli gıdaların üzerine toz halinde serpilir),
* Romatizmal ağrıları hafifletir,
* Diyabeti olanların mutlaka bu suyu içmesi önerilir,
* Halsizlik ve yorgunluğu giderir,
* Stresi ve gerginliği alır (sınava giren çocuklara içirilmelidir).
Tüketim şekli:
2 litre içme suyuna (sıcak olmamalı, oda ısısında normal su olmalı) 1 adet çubuk tarçın katarak 12 saat bekletin.
Bu sudan günde 1 bardak içebilirsiniz.
Ayrıca bakınız: Limonlu Su Şifası
Alkali Su Şİfası
Sağlıklı günler dilerim :o)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder