6 Mart 2014 Perşembe

REKLAM

Bu bölüm bloğum hakkında bilgi vermek ve içeriğini daha detaylı açıklamak üzere hazırlanmıştır.

YARATI-YORUM NE HAKKINDA?

Bloğumu hazırlarken çeşitli konuların yer aldığı bir dergiyi hazırlar gibi yazmak istedim. Ağırlıklı olarak yemek tarifleri ve mutfak bilgileri bulunmaktadır. Ancak tamamı bu kadar değil: Yemek tarifleri, yemek yapmanın pratik ve püf noktalarının yanı sıra, bitkisel sağlık ve güzellik reçeteleri ile restaurant yorumları ve köşe yazıları gibi düşünülebilecek kişisel yazılarımdan oluşmaktadır.

Kısaca bloğun amacı doğru ve denenmiş bilgilerle beraber, okuyuculara keyifli ve çeşitli konularda renkli dakikalar yaşatmaktır.

Tüm yazılar tarafımdan yazılmakta, özel fotoğraflar objektifimden görüntülenip çekilmektedir. Ayrıca yazıların hiçbiri kopyala-yapıştır tarzıyla oluşturulmamaktadır

YARATI-YORUM'UN OKUYUCU KİTLESİ

Özellikle mutfak bilgileriyle, yemek yapmakla, güzelliğiyle ve sağlığıyla ilgili olan kadın ve erkeklerin takip ettiği bir sitedir.

Ayrıca restaurant yorumlarının çok detaylı olması, arama motorlarında blogda bulunan bir restaurant yorumunu ön plana çıkartmakta, bu da okuyucunun bloğa kolaylıkla ulaşmasını sağlamaktadır. Bu nedenle bloğum, yeni mekan keşfetmeyi sevenlerin veya gideceği restaurant hakkında önceden bilgi edinmek isteyenlerin de adresi durumundadır.

Yeni yazılar ve fikirler okumayı sevenler içinse "yazı-yorum" bölümü farklı kişisel yazılarımı barındırmakta ve yazıların içeriğinde genelde bilgi vermek amaçlı güncel, gezi ya da mizahi konular yer almaktadır (dini ve siyasi konular hakkında kesinlikle herhangi bir yazı bulunmamaktadır).

İşte bu sebeplerle bloğumun okuyucuları, tek bir kategoride değerlendirilemeyecek kadar renkli bir yelpazeye sahiptir.

NEDEN YARATI-YORUM?

Okuyucu kitlesinin çok farklı çizgilerde olması ve 6.Ocak.2014'te kurulmasına rağmen çok kısa sürede okurunun çoğalması, sitenin ne kadar ilgi çektiğinin bir göstergesidir.

Blogda sunmak istediğiniz ürünleri çok çeşitli kesitlerden bireylerin görme şansları olacaktır.

REKLAM ÇÖZÜMLERİ

* Advertorial:
Bloğun arzu ettiğiniz herhangi bir kategorisinde veya kategorisiz olarak sunmak üzere ürününüz hakkında yorumda bulunuyor ve kendi kelimelerimle ürününüzü tanıtıyorum. Advertorial reklam, blogda süreklilik gösteriyor ve kesinlikle silinmiyor. İsteğinize bağlı olarak yazıda ürünün resmini koyabiliyor ya da web sitenize yönlendiren bir link ekliyorum.

* Banner: Bloğun sağ yan ya da üst sütununda, blog tanıtımının altında, blogdaki herhangi bir kategoride yer alan arzu ettiğiniz bir yazının altına ya da ana sayfanın en altında yayınlıyorum. Banner'in ne kadar süreyle blogda kalacağı reklamcı ve blogger arasındaki anlaşmaya bağlıdır.

Banner boyutları yazıları kapatmayacak ve bloğun şeklini genel olarak değiştirmeyecek şekilde olabilmektedir. Tam boyut yine reklamcı ve blogger arasındaki anlaşmaya bağlıdır.

* Çekiliş Sponsorluğu: Tanıtmak istediğiniz bir ürün veya hizmet varsa bunu Yaratı-Yorum okuyucuları arasında yapılacak bir çekilişle tanıtmanız da mümkün. Çekiliş yapmak istediğiniz takdirde twitter ve facebook'ta bulunan Yaratı-Yorum sayfalarında da çekilişle ilgili tüm bilgi yayınlanır.

Daha detaylı bilgi için lütfen irtibata geçiniz.

ggoksen2014@gmail.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder