Dergi niteliğinde hazırladığım bloğumda yemek tariflerinden restaurant yorumlarına, ev yapımı güzellik ürünlerinden kocakarı yöntemlerine ve çeşitli konular içeren kişisel yazılara kadar birçok konuyu bulabilirsiniz. Tüm tarifleri evimde uygulayıp fotoğrafını çektiğimi de belirteyim :o) Kayıt olmadan yorum yapmayı arzu ederseniz, yorum bölümündeki yorumlama biçimini "anonim" olarak seçebilirsiniz. İyi eğlenceler :o)
21 Temmuz 2014 Pazartesi
DONDURMA EŞLİĞİNDE VİŞNELİ EKMEK
Malzemeler (2 kişilik):
2 dilim bayat tost ekmeği ya da arzu ettiğiniz başka bir bayat ekmek çeşidi
2 yemek kaşığı dolusu sıcak vişne reçeli
2 kaşık dolusu arzu ettiğiniz bir dondurma çeşidi
Yapılışı:
Vişne reçelinin 2 yemek kaşığı kadarını bir tavaya koyarak ısıtın.
Reçel ısınıp daha likit bir hale geldiğinde ekmek dilimlerinin üzerine yaydırın.
Yanlarına ya da üstlerine birer yemek kaşığı dondurma koyup ikram edebilirsiniz.
Yapılışı çok kolay ve hızlı olan bu tatlıyı, ali paşa kebabı sunduğunuz bir ana yemeğin ardından sunabilirsiniz.
Afiyet olsun :o)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder