tag:blogger.com,1999:blog-1200415808455643551.post8096472586349161502..comments2023-11-11T04:59:52.067-08:00Comments on ......YORUMLU - YORUM...: TAVUĞUN BOZUK OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLARSINIZ?Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/04514576790638101200noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1200415808455643551.post-82397807555219707922015-11-18T07:36:31.355-08:002015-11-18T07:36:31.355-08:005 derece olarak gördüğünüz derece gerçek derece d...5 derece olarak gördüğünüz derece gerçek derece değildir. dolap göstergesini üfleyen fanın önüne koyup dolap sıcaklığını size istenilen derecede gösterebilirler. Önemli olan aldığınız ürünün görüntüsüdür. Ayrıca evet su da bozulmada bir etkendir fakat her sulu olan et de bozuk değildir. Muhafaza şartları çok önemlidir. Bozulan etlerde de, denildiği gibi parmağınızı bastırınca parçalanma gibi bi olay olmaz. Böyle yanlış bilgilerle kafanızı karıştırmayın.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1200415808455643551.post-91848728757815448632015-02-12T12:05:01.587-08:002015-02-12T12:05:01.587-08:00Yav ben şimdi çok detaylı inceleyemiyorum spora gi...Yav ben şimdi çok detaylı inceleyemiyorum spora gidiyorum geldiğimde çok yorgun oluyorum genellikle fazla kalan tavukları alt kata koyuyorum buzdolabının alt kısmına tavuk göğsü yiyorum.Şimdi anlayamadğım 1 gün buzdolabında altta kalan tavuğun protein i kaçarmı veya bozulurmu boşu boşuna yemiyim ayrıyetten elinize sağlık o 5 dereceden fazlaysa olayını bilmiyordum bidahakine yapacagım tesekkürler.Anonymousnoreply@blogger.com